حوله مایکروفایبر خشک و براق کننده دستمال مایکروفایبر نانو اتوچر AutoCher مدل 50-70

(0)
130,000تومان
برند:
مدل کالا: AutoCher
بارکد: 868072206569
فروشنده:‌ اتوچر ایران
موجودی: در انبار

مشخصات فنی

  • سایز 40 × 40 سانتی‌متر
  • زمینه کاربرد محصول حوله و دستمال و اسفنج
  • کد محصول 8680722065697
  • کشور سازنده ترکیه

معرفی محصول

استفاده از حوله و دستمال های مایکروفایبر به خاطر ویژگی های خاص آنها طرفداران زیادی پیدا کرده است. در چند سال اخیر نام دستمال مایکروفایبر در دنیای خودرو هم جای خود را به خوبی باز کرده است. به دلیل ساختار ویژه این دستمال ها از آنها می توان در حالت خشک و تر استفاده کرد. این محصولات دارای قدرت تمیز کنندگی بالایی می باشند. حوله مایکروفایبر خشک و براق کننده دستمال مایکروفایبر نانو اتوچر AutoCher مدل 50-70، بیشترین مقدار آب را جذب می کند، سطح را به طور عمقی تمیز می نماید و هیچ اثری روی سطح باقی نمی گذارد.


حوله مایکروفایبر خشک و براق کننده نانو اتوچر


چرا از حوله مایکروفایبر خشک و براق کننده دستمال مایکروفایبر نانو اتوچر AutoCher مدل 50-70 استفاده نماییم؟

حوله مایکروفایبر خشک و براق کننده دستمال مایکروفایبر نانو اتوچر AutoCher مدل 50-70 طوری طراحی شده است که در برابر شستشوی با آب مقاوم است و تغییر شکل نمی دهد. این محصول با عملکرد عالی خود قابل استفاده در هر نوع سطحی می باشد. مواد سازنده حوله مایکروفایبر نانو اتوچر 80% پلی استر و 20% پلی آمید می باشد. این مواد تشکیل دهنده به گرد و غبار می چسبند و آنها را رها نمی کنند به همین دلیل است که استفاده از حوله مایکروفایبر اتوچر هیچ اثری بر جای نمی گذارد. استفاده از فناوری نانو در این محصول باعث می شود بعد از استفاده به راحتی خشک شود. این محصول در چهار رنگ موجود می باشد. 


حوله مایکروفایبر خشک و براق کننده نانو اتوچر


مزیت های استفاده از حوله مایکروفایبر خشک و براق کننده دستمال مایکروفایبر نانو اتوچر AutoCher  به شرح زیر می باشد:

  • جاذب بسیار قوی 
  • خیلی نرم
  • بدون برجای گذاشتن هرنوع اثری روی سطح 
  • قابل استفاده روی تمام سطوح 
  • مقاوم در برابر شستشوی مکرر با آب 


حوله مایکروفایبر خشک و براق کننده نانو اتوچر


نحوه استفاده:

- بعد از انجام پولیش و یا سرامیک روی سطح به آرامی بکشید.


توجه: 

- قبل از استفاده بشویید و بگذارید تا خشک شود.

- بعد از استفاده نیز بشویید و خشک نمایید.


اتوچر - AUTOCHER

لوگوی اتوچر

کمپانی اتوچر (AutoCher) را می‌توان یکی از کمپانی‌هایی نام برد که در زمینه تولید محصولات مراقبت و نگهداری خودرو در حال فعالیت است. زمینه‌ی تخصصی این کارخانه تولید محصولات دیتیلینگ و به صورت کلی تمامی محصولات car care می‌باشد. به علت کیفیت خوبی که این محصولات دارند، امروزه مشتریان زیادی را به خود جذب کرده است. این کمپانی محصولات خود را متناسب با نیازهای هر مشتری با هر مدلی از خودرو را برآورده می‌نماید. کارخانه‌ی اتوچر ریشه در کشور ترکیه دارد ولی به علت تولید محصولات خوب با کیفیت بالا توانسته در کشورهای دیگر نمایندگی‌های بسیار بگیرد.

Product Information

This product will be sent by Auto Cher Auto Maintenance Limited Company

Divortex Microfiber Glass Wiping Cloth 3 Pieces. 50 cm X 70 cm 80% Polyester 20% Polyamide Properties: Excellent Glass Wiping Performance Thanks to Its Special Texture. On the applied surface, it attracts the maximum amount of water. Thanks to its microfiber feature, it cleans deeply and leaves no traces. It contains 80% Polyester and 20% Polyamide. It is designed to withstand washing with pressurized water and not to be deformed. It is long lasting. It does not leave fluff or lint on the applied surface. It is 50 cm X 70 cm in size. Usage: Suitable for all kinds of vehicles, home and office. After use, wash and dry completely

نظر بدهید

برای ارسال نظر وارد شوید و یا ثبت نام کنید.

توجه: برای استفاده از گنجی بن باید عضو فروشگاه بوده و با حساب کاربری خود قبلا خرید کرده باشید تا گنجی بن در حساب کاربری شما موجود باشد.

توجه: استفاده از کوپن تخفیف فقط با استفاده از کد تخفیفی که از خود فروشگاه دریافت کرده اید ، موجود در اینستاگرام یا کانال تلگرام و یا ارسال شده به وسیله ایمیل خبرنامه فروشگاه و در بازه زمانی تعیین شده امکان پذیر می باشد.

نکات بسیار مهم و کلیدی :
1-به آدرس صفحه درگاه پرداخت توجه کنید که حتما با HTTPS شروع شود.
2- بعد از تکمیل مشخصات پرداخت حتما بر روی دکمه تکمیل پرداخت و یا Submit کلیک کنید.
3-بعد از تکمیل فرآیند پرداخت صبر کنید تا به سایت بازگردید.
4-پرداخت سفارش در فروشگاه لوازم خودرو گنجی پخش فقط از طریق درگاه های رسمی بانک های: سامان-ملت-صادرات انجام میپذیرد.
5-پرداخت با کلیه کارت های بانکی عضو شتاب قابل انجام می باشد.

توجه: محصولاتی هستند که دارای گزینه هایی مانند انتخاب رنگ و یا رایحه هستند و برای خرید این نوع محصولات انتخاب یکی از این متغیر ها اجباری می باشد.


صورت داشتن هر گونه سوال با بخش پشتیبانی سایت تماس حاصل بفرمایید.

متاسفانه این کالا در حال حاضر موجود نیست. اطلاعات تماس خود را وارد نمایید تا به محض موجود شدن کالا به شما اطلاع دهیم!

نام و نام خانوادگی
آدرس ایمیل
شماره تلفن همراه