فوت و فن پولیش خط و خش عمیق خودرو!

فوت و فن پولیش و از بین بردن خط و خش عمیق خودرو!

ایجاد و حفظ ظاهر جذاب و بی‌نقص از اولین خواسته‌های هر صاحب ماشینی است؛ اما بدنه خودرو همواره در معرض آسیب‌های محیطی بسیاری می‌باشد که ممکن است باعث ایجاد خط و خش عمیق شود. در دنیای دیتیلینگ، پولیشکاری به عنوان بهترین روش احیای رنگ بدنه خودرو، شناخته می‌شود. اما باید بدانید که در کیفیت یک عملیات پولیشکاری، عوامل بسیاری از جمله تجربه و مهارت دیتیلر، نوع پولیشر و میزان مرغوب بودن پد و مواد پولیش موثر است.

ما در این ویدیوها به بررسی فرایند پولیش برای رفع خط و خش عمیق خودرو پرداخته و شما را با نکات مهم آن آشنا می‌کنیم.

پولیشکاری اصولی و کامل شامل سه مرحله است. مرحله اول پولیشکاری لایه برداری کامل است. در این مرحله اولویت شما از حذف خراش‌های عمیق سطح بدنه خودرو بوده و براقیت سطح چندان اهمیتی ندارد. هدف مرحله دوم این است که شما خط و خش‌های باقی مانده از مرحله اول بردارید و سطح را برای مرحله بعدی آماده کنید. در آخرین مرحله تمام توجه شما باید معطوف به ایجاد درخشش و براقیت باشد و دیگر لایه برداری این این قسمت انجام نمی‌شود.

دقت داشته باشید که شما به عنوان دیتیلر باید قبل از شروع به کار ضخامت کیلر را چک کنید و در صورت ضعیف بودن آن حتماً پولیشکاری را با احتیاط و دقت بیشتر انجام دهید. در صورت ضعیف بودن کیلر بهتر است از مواد زبر استفاده نکنید. برای رفع خراش‌های عمقی در شرایطی که کیلر ضعیف نیست، می‌توانید از پولیش زبر، پد اسفنجی زبر، پد پوست بره و یا پشمی به همراه دستگاه پولیش اوربیتال و یا روتاری استفاده کنید.

برای کاهش هزینه و انجام یک پولیش اقتصادی می‌توانید به صورت دو مرحله‌ای کار کنید. در مرحله اول با استفاده از پد پوست بره، پولیشر روتاری و پولیش بسیار زبر سطح را به طور کامل لایه برداری کنید. در محله بعد با پولیشر اوربیتال، پد متوسط و مواد پولیش تک مرحله‌ای، از رفع کامل خط و خش‌ها اطمینان حاصل کرده و همزمان براقیت و شاین بی‌نظیری ایجاد کنید.

مشاهده قیمت و خرید انواع پولیشر

 

 

برای مرحله اول پولیشکاری و لایه برداری بالا از چه محصولاتی استفاده کنیم؟

همانطور که گفتیم برای رفع خط و خش‌های عمیق روی کیلر باید از پولیشی با بیشترین حد لایه برداری استفاده کنید. به این منظور میتوانید از انواع پولیشر چرخشی (روتاری) و یا اوربیتال استفاده کنید. پولیشر روتاری با ایجاد گرمای بیشتر، در زمان کمتری لایه برداری را انجام می‌دهد. در صورتی که پولیشر اوربیتال برای دیتیلرهای مبتدی مناسب‌تر است؛ چرا که احتمال آسیب به رنگ کمتری دارد.

بعد از انتخاب پولیشر مورد نظر، باید پد مخصوص همان دستگاه را تهیه کنید. پدهای اسفنجی زبر، پد پوست بره، پد پشمی و پد مایکروفایبر گزینه‌های مناسبی برای مرحله اول پولیشکاری هستند. از طرف دیگر شما به مواد پولیش زبر هم نیاز دارید. برندهای مختلفی، مواد پولیش زبر با خواص جزئی متفاوتی تولید می‌کنند که شما می‌توانید بنا به نیاز و بودجه خود، آن ها را تهیه کنید.

گنجی‌پخش، اولین مرجع دیتیلینگ در ایران، در فروشگاه خود تنوع بسیاری از پولیشر، پدها و مواد پولیش زبر را موجود دارد که شما می‌توانید با مراجعه به صورت حضوری و یا آنلاین، محصولات مورد نظر خود را با ضمانت اصالت کالا تهیه کنید. در صورت نیاز به مشاوره نیز کارشناسان ما در ساعات اداری پاسخگوی تماس شما هستند.

مشاهده قیمت و خرید انواع پولیش زبر

 

جهت مشاهده سایر محصولات لاین خودرو به سایت گنجی پخش مراجعه نمایید و یا در اینستاگرام و یا تلگرام ما عضو شوید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پانزده − 2 =